”vad skall mamma säga?” Avsnitt 1 av vår PODD MammasKaffepaus

MammasKaffepaus avsnitt 1

Du hittar podden på soundcloud, Spotify och i din podcastapp

Äntligen är det tisdag och Ä N T L I G E N kommer det första avsnittet av vår Podd ut. Det är så galet spännande, roligt och skrämmande. Vi blir såklart väldigt glada om ni vill ge feedback på avsnittet, vi vill ju göra podden så bra som möjligt. Ni hittar oss på poddens instagram @mammaskaffepaus // på vår facebooksida mammaskaffepaus och så kan ni såklart maila oss på mammaskaffepaus@gmail.com. Men nu är det hög tid att klicka igång det första avsnittet ”vad skall mamma säga?

Avsnitt 1 är ett presentationsavsnitt där ni som lyssnare får lära känna mig och Karin lite bättre. Vi berättar kort om oss själva och våra familjer. Vartefter podden framskrider kommer ni såklart att lära känna oss bättre. Vi pratar om det mest konkreta startskottet för oss båda på vägen till att bli mammor, nämligen våra första pluss på stickan. Hur kändes det egentligen att vara 20 år och plussa? Var det glädjetårar eller panik? Och varför kunde inte Karin köpa gravtest på apoteket i Pargas? Och den första tanken båda hade, VAD SKA MAMMA SÄGA?

Sen berättar vi också lite mer om hur vi lärde känna varandra som små, eller hur parades ihop att bli bästisar. Vänner i vått och torrt som gått igenom en del kriser genom åren. Vi hoppas att ni skall gilla vårt första avsnitt!

Ser redan framemot nästa tisdag. Och vi hoppas såklart att iTunes så snabbt som möjligt skall acceptera podden så att man kan börja lyssna på den också på andra ställen. Håll alltså ut ett tag så lovar vi att meddela när det är godkänd. Nu kör vi igång!

Du hittar lätt alla blogginlägg om podden under kategorin podd

En kommentar till “”vad skall mamma säga?” Avsnitt 1 av vår PODD MammasKaffepaus”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.