Helg och sprängfulla pattar på BIO

Vart for denna helg? HUR kan det redan vara söndagskväll igen? Kan inte påstå att vi fått speciellt mycket gjort denna helg. Eller ja visst har vi gjort en del men inte ens en bråkdel. av det vi hade tänkt. Igår vaknade vi och bestämde oss för att ha en städdag, hipp hopp befann vi oss i Reso istället. Köpte äntligen en NY kamera och jag är SÅ glad över den. Det blev en Canon 80D och jag tror den kommer passa perfekt för mina behov just nu. En vacker dag skall jag ha en fullformats kamera, men tills den dagen kommer skall jag lära mig fota bättre med denna.

När vi ändå var i krokarna passade vi på att besöka mylly också, köpte julkläder till barnen ( bara jag som ÄLSKAR att köpa finkläder till barnen som dom sedan typ använder en gång och växt ur dem? ). Dom kommer bli helt otroligt söta i sina julkläder i alla fall. Adam fick också ett par skinnskor, så nu är han redo för skrinning med förskolan.

Idag har vi simmat, Vidar är så duktig och dyker redan flera gånger utan problem. Vår lilla duktiga simmare. Efter simning var det lunch och lite fix här hemma innan mamma, Robbe och min moster kom och hämta mig. Vi åkte vidare till Åbo och gick på bio. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Mysigt med bio, men att vara ifrån min lilla bebis 4 timmar totalt gjorde att jag gick ut ur salongen med rejält större pattar än jag gick in med.

Och filmen då, var den bra? JA gillar man Harry Potter så kommer man gilla denna film också. Så spännande att kastas in i den världen igen. Som liten gillade jag verkligen Harry Potter och fortfarande gör jag nog det, när tillfälle ges. Blev lite sugen på att läsa igenom alla böcker ett varv igen, läsa lite istället för att bara scrolla på kvällen. Kanske på semestern sen?

Avslutar med några bilder från våra resa till Harry Potter världen i London våren 2015

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.