Premiärdatum och teaser på PODDEN

På tisdag den 20.11 är det premiär för podden Mammas Kaffepaus. Vi hoppas såklart att ni är lika taggade som vi är! Kommer bli väldigt roligt att podda och vi hoppas såklart att ni skall vilja lyssna, ge oss feedback och hålla en aktiv kommunikation med oss. Första avsnittet kommer vara ett introduktionsavsnitt där ni lär känna oss. Vi berättar också om våra första pluss, hur vi reagerade då det visade sig att vi skulle bli mammor. Tills tisdag får ni nöja er med att lyssna på en teaser. Finns två varianter eftersom den första fick väldigt hög volym på musiken (*tekniskt begåvade människor här hej*) Vi hoppas att det finns överseende med tekniken såhär i början!

Skriv gärna en kommentar och berätta om du kommer lyssna på vårt första avsnitt nästa tisdag. Till att börja med kommer det gå att lyssna på podden på soundcloud, här via bloggen eller appen, men vi sikar på att finnas i alla podcastappar så snabbt som möjligt.

Vi vill rikta ett stort tack till musiker Janne Engblom och hans sidekick Diana Blomster. Det är nämligen dom två som gjort vår introlåt, superroligt att ha en helt egen poddlåt.

Nu är det bara att tuta och köra.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.