Pappan i vårt hus

IMG_9566-3
foto: Sofia

Tack Anton för att du är pappan som..

..alltid finns där för våra barn
..varje dag visar för våra barn att du älskar dem och att dom är viktiga för dig
..tar med barnen på spännande äventyr
..släpar med barnen i traktorn ibland, för att låta mamma vila
..vågar vara vuxen
..vågar vara barnslig
..vågar leka med barnen
..vågar se dina brister och jobbar på dem
..vågar gå din egna väg
..vågar stå upp för det som är bäst för din familj

Du är pappan som ALLA barn borde få ha!

IMG_8714
foto: Sofia

Jag är så glad och så trygg med dig vid min sida. Jag litar på att du alltid kommer finnas där för våra barn och att du lika bra som jag klarar av att ta hand om dem. (ja inte Vidar riktigt ännu, han föredrar nog mina pattar) Jag är så glad över att vi i barnens ögon är lika viktiga. Jag är innerligt lycklig över bandet du har med barnen, att ni är nära och så otroligt viktiga för varandra. Vi är ett grymt team du och jag, vi kompletterar varandra och kliver in då den andra behöver vila. Att få vara förälder tillsammans med dig är det roligaste jag gjort.

21752178_10155308081789843_7828384990146042534_n
foto: Anna Riska

Jag konstaterade idag att jag ÄLSKAR att Adam och Saga blivit så stora nu att dom förstår att vi är helt knäppa vi också. Med glimten i ögat skrattar vi massor tillsammans och har en humor som bara vi förstår. Anton bad Adam att övertala mig att koka kaffe, Adam tar spontant en croissant och börjar locka mig som en hund – kom då mamma, kom kom och koka kaffe. Vi skrattar alla. En stund senare meddelar Saga att hon ska kakka, jag ropade tillbaka – HA SÅ ROLIGT! och hon bara ser på oss och vi skrattar ikapp. När farsdagskaffet bärs in till fadern i huset sjunger vi – ute på vår gård, där står en gammal ford. Småskrattandes såklart. Och när Adam ger Anton en kram konstaterar han – pappa du börjar nog bli flint nu!

14900413_10154350105104843_5068394976071209647_n
foto: Creatella

Att få fira pappan i vårt hus känns fint, stort och ändå så självklart. Här var det inget pompa och ståt men känslan av kärlek och glädje var stor. Ja utom då vi var sena till maten, då var det mest väsande och fräsande. Speciellt när en viss typ rusade in till butiken fast vi inte alls hade tid med det, mellan familjesim och farsdagsmiddag. Tänkte bara berätta det så ni också förstår att även dagar då kärleken är stor, finns det utrymme för lite kärleksfullt gräl också. Det är vi i ett nötskal, vi och vår härligt galna familj.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.