En morot för att orka igenom vintermörkret

Idag efter familjesimmet hade vi min mamma och Robbe här hos oss. Vi åt middag tillsammans och efter det satte vi oss framför datorn med ett viktigt uppdrag, nämligen att boka in årets (vilket i och för sig blir nästa års men i alla fall) semesterresa. I vintras åkte vi en vecka till Teneriffa tillsammans med dem och nu kommer vi att köra en favorit i repris. Månadsskiftet januari-februari åker vi en vecka till Teneriffa igen. SÅ SKÖNT!

I vintras kunde jag inte riktig njuta av resan, jag var mitt i ett kaos av sjukledigheter, bihåleinflammationer och graviditeten då och blev kort efter det sjukskriven för utmattning. Denna gång hoppas jag på att kunna ta revansch och få njuta av resa istället.

Barnen är ivriga redan, planerar långa simturer i polerna och discodans med Lollo & Bernie på kvällarna. Själv ser jag mest framemot en vecka tillsammans med familjen, i vår vardag är det nämligen inget som vi har ett överflöd av.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.