Redo för vinter och minusgrader SKOR

Inlägget innehåller Adlinks, vilket betyder att jag har möjlighet att tjäna lite pengar OM du som läsare köper en produkt via länken på min blogg. Priset är det samma för dig så du förlorar inget på att handla via länken. Är man inte intresserad är det fritt fram att skrolla vidare och klickar du inte på länkarna händer inget alls.

Har ni barnens vinterskor under kontroll redan?

Vi börjar så småningom vara redo för vintern, eller man tror ju alltid man är redo tills det blir vinter och minusgrader och man inser att man ju inte alls hade handskar fixade ännu. Alltid, varje vinter är det något som saknas. Som tur har vi ändå lärt oss av de senaste åren och förhoppningsvis minimerar vi antalet saker som saknas sen den där morgonen då termometern visar -3. Barnen växer i en helt GALEN takt just nu och ALLT är för smått igen. Speciellt fötterna har vuxit så det knakar, är väldigt glad i år att det varit en varm höst och vi inte behövt använda höstskor. Vi har klarat oss med vanliga skor och sedan fodrade gummistövlar. Men nu har jag ändå beställt hem vinterskor till båda två som vanligt föll valet på KAVATskor eftersom dom hittills hållit bra kvalitet och passar på barnens fötter. Som ett litet tips kan jag meddela att dom har rea på flera modeller av KAVAT skorna på footway just nu. Både Adams och Saga skor var på rea nu vilket ändå blev några tior mindre på räkningen.

vinterskor

Adams vinterskor (rea just nu)// Sagas vinterskor (rea just nu) // Sagas fodrade stövlar // Adams fodrade stövlar kommer från polarn och pyret men är också dom av märket KAVAT.

Vilka vinterksor tänker ni använda till kidsen i vinter? Är ni redo för minusgrader redan?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.