En massa nytt och spännande

Äntligen tid för bloggen, HEJ kära ni, känns så konstigt att jag suttit vid min macbook i flera repriser idag och ändå inte ens öppnat ett blogginlägg. Ni anar säkert vart min tid far just nu, förutom de tre barnen och hemmet och vardagen och lite träning och vänner och lite kärlek med mannen (ja ni märker mängden fritid blir ju ENORM) så har jag ju också börjat klippa och redigera vårt första poddavsnitt.

IMG_5937

Vi spelade in första avsnittet med Karin i onsdags och så småningom börjar det närma sig ett färdigt avsnitt. Det här med klipp och redigering är verkligen roligt, youtube är min bästa vän och jag har faktiskt lärt mig massor. Det jobbiga i detta är ju att man märker små fel och brister i själva ljudfilen som sen inte går att fixa till.

Jag vet ju själv hur viktigt ljudet är i en podd, så jag vill att det skall sitta, men perfekt kan det ju inte vara från början. Det är skillnad på kvalitet och perfektion, eller hur? Under tiden vi spelade in avsnittet SOV faktist både Vidar och Molly, inte illa pinkat alltså. 2 timmar sussade dom, på varsin sida om vårt hus. Det lär väl knappast hända flera gånger.

Nu i helgen skall vi banda in ett avsnitt till, känns som att det första avsnittet var svårast på något sätt. Allt är så nytt och vi var båda lite nevösa innan, efter ett tag rullade ändå samtalet igång och vi glömde bort micken mellan varven. Tror vi båda kan skriva under att det i alla all är både rolig och spännande med detta projekt.

IMG_5965

Och här har vi då våra små poddbebisar, jag försöker påminna mig själv om just det faktum att detta projekt inte behöver bli klart på en vecka, vi har båda små bebisar och barn och vardag OCKSÅ. Podden skall hållas rolig och inte bli ett stressmoment. Hittills är det bara skoj, och jag får tvinga mig själv att sova lite om nätterna istället för att läsa och YouTuba.

Imorgon är det redan fredag igen, så skönt! På kvällen skall jag ut och äta med min mammagrupp, drömmer redan om efterrätten *hjärtögonsmail*. Men nu måste jag avsluta, för nu vaknade Vidar till och vill ha en liten slurk ännu innan natten.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.