4 månader som trebarnsmamma

IMG_5833

Idag blir våra lilla Vidar 4 månader, dagen till ära hade vi också rådisbesök. En hel månad sedan sist men jag kände mig lugn. Vidar är pigg och glad så gott som all vaken tid, han är super aktiv, vänder sig och gör redan försök till att åla. Han kan alltså inte englit mig vara hungrig och rådis höll med. Hon tyckte också att vi bara fortsätter på samma sätt och introducerar riktig mat då vi känner oss redo. Inte riktigt ännu då alltså.

Bild 30-10-2018 kl. 21.47

Vidar charmade upp sig för både läkare och rådistant, skrattade och pratade som han alltid gör. Vårt lilla charmtroll. Han blir liksom bara ljuvligare och ljuvligare ju äldre han blir. Aktiv är han och tycker inte alls om att ligga ner i famnen längre, han vill sitta och vara med. Omgivningen börjar bli mer och mer spännande, leksaker och människor är roliga att se på och prata med.

Men det bästa Vidar vet är nog fortfarande Adam och Saga. Han skiner upp som solen själv då dom kommer hem från förskola och dagis, skrattar och jollrar som aldrig förr då han får vara med dem och ”leka” på golvet. Man ser liksom redan vilka idoler dom är för honom och hur måna dom är om sin lillebror. Och mamma hjärtat smälter, syskonkärlek måste ju vara det finaste som finns!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.