Snart i ett par hörlurar när dig

mammaskaffepaus

Ni som sett min vlogg från igår vet redan vad som är i görningen just nu. Nämligen det faktum att jag och en av mina bästa vänner Karin skall börja podda. HUR KUL?!? Vår podcast heter mammas kaffepaus och är just det, vår chans till en paus mitt i vardagen. Namnet syftar alltså främst på oss eftersom vi är mammor och det är VI som har kaffepaus. Vi riktar oss däremot till de som vill lyssna, mammor, pappor och andra som vill ha kaffesällskap en gång i veckan. Vi vill vara kaffesällskapet som vi ibland själva önskade att vi hade. Ni vet de där dagarna då allt bara känns grått och tungt? Alla vänner är upptagna, eller kanske inte ens ännu vakna? Dagar då du inte riktigt orkar, men också dagar då du känner dig som den supermänniskan du är. DÅ vill vi vara där och peppa och bekräfta att livet inte alltid är så lätt men att det kan vara helt galet fantastiskt ÄNDÅ!

Vi hoppas såklart att ni gärna skall vilja lyssna på oss och att vi kommer nå ändra fram med vårt budskap. Vi vill bidra till att LYFTA alla föräldrar, vi gör nämligen ett galet bra jobb. Men vi vill inte heller blunda för de obekväma, det som skaver där djupt inne i hjärtat i dom mörkaste stunderna.

Vi är en blandning av sött och salt, ljust och mörkt, lätt och tungt, ja jag tror ni fattar. Vi är inte här för att berätta HUR någon annan skall göra, inga pekpinnar, inget dömande, vi vill vara här för att berätta om våra upplevelser och erfarenheter. Vi vet att vi gör fel ibland, precis som alla andra och vi vet också att det inte är hela världen. Vi försöker leva efter mamma Mus kloka ord: det finns fler än ett sett att göra rätt!

IMG_5450

Just nu pågår planering av säsong 1 och inspelning av det första avsnittet. Redan nu kan ni följa oss på poddens instagram, den hittar man HÄR.

Vi är både ivriga och livrädda, ett kliv rakt in i det okända. Men vi är glada över att kunna göra det tillsammans. Och går det åt helv*te tänker vi låsa in oss i ett rum, gråta, äta B&J och streck kolla alla Harry Potter filmer.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.