En podd som inspirerar och en hemlig dröm

IMG_5286

Jag vill tipsa er alla om podden Allt vi måste tala om som görs av Carola Carro Nordberg och Rebecka Hägert, två finlandssvenska mammor som poddar högt och lågt om ämnen som rör, graviditet, förlossning, föräldraskap, sex, tankar, känslor, amning och så vidare. Verkligen intressanta välgjorda avsnitt. Ofta när någon startar en podd brukar kvaliteten tyvärr vara ganska låg, avsnitten saknar röd tråd och efter ett tag tar lusten och ivern slut. Men så är inte fallet med denna podd, det märks verkligen att dom satsat! Man hade bra kunnat tro att båda två redan är proffspoddare som sysslat med detta flera år.

Har ni lyssnat? Idag som ett nytt spännande avsnitt som handlar om preventivmedel. Det väckte många tankar hos mig, men mer om det i ett annat inlägg. HÄR kommer ni till podden.

På tal om poddar och tankar kring dem så är det en hemlig dröm jag har. Jag skulle SÅ gärna vilja testa på att podda. Jag och Karin drömmer sådär lite i smyg om att testa, vi var supertaggade ett varv redan. Men vi har noll koll på HUR MAN GÖR. Skulle gärna gå någon kurs eller liknande, för att kunna göra det så bra som möjligt. Om jag någon gång gör en podd vill jag att lyssnarna skall känna samma sak som jag känner då jag lyssnar på t.ex. allt vi måste tala om. Det behöver på inga vis vara perfekt, men det måste vara välgjort.

Skulle ni vara intresserade av att lyssna på en podd med mig? Finns det utrymme för en till finlandssvensk podd? 

Kanske det bara förblir en dröm? Eller så vågar vi prova, vi får helt enkelt se. Ett pilotavsnitt skall vi nog spela in, bara för att prova på det. Nu då jag skrivit det hit måste vi ju göra något. Lite positiv press på oss alltså. Men tills man kan lyssna på oss, tycker jag ni skall lyssna igenom alla de avsnitt som finns av Allt vi måste tala om!

En kommentar till “En podd som inspirerar och en hemlig dröm”

  1. Jag gillar den podden jättemycket 🙂 startade så lägligt just efter jag fått barn, så den har verkligen talat till mig. Och JA, det rymms fler poddar. Jag skulle gärna lyssna mer på just finlandssvenska! Gillar det mera 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.