Höstlov när det är som bäst

Vi har firat höstlov hela veckan känns det som, även om barnen bara varit lediga igår och idag. Vi fick nämligen min fina kusin Minea på besök och har njutit av hennes sällskap sedan i söndags. Och OJ så vi njuter allihopa, hon orkar leka med barnen, gosa med Vidar och umgås med oss vuxna. Vilken LYX för oss alla!

Eftersom Adam är i förskolan i år så hade han höstlov bara två dagar, som alla andra, då valde vi att också Saga fick ha 3 korta dagar på dagis. Mysigt att få några timmar tumistid med Minea och Vidar också. Vi har haft full fart under dessa dagar, vilket också gjort att datorn varit avstängd. Men här kommer några små glimtar från de senaste dagarna.

På måndagen åkte vi iväg till Mylly och klättrade, denna gång var det Anton som fick vara med och ha roligt medans jag tog hand om Vidar vid sidan av. Hade varit skoj att klättra, men samtidigt känner jag mig lite tung ännu. Nästa gång skall jag absolut joina igen, för det är ASKUL att klättra på IRTI MAASTA

På tisdagen åkte Anton ut till skärgården igen och vi fick underhålla oss själva. Det var inget större problem, vi packade picknick i våra väskor och efter dagis och förskola åkte vi iväg till Kurjenrahka nationalpark och traskade omkring där. DET var häftigt också barnen var imponerade och jag är helt säker på att vi kommer åka dit igen, snart.

IMG_4989

 

IMG_5044

På onsdagen var det Sagas namnsdag och namnsdagsbarnet önskade mat på Pinchos. Vi andra var inte sena att haka på den idén. Mysigt att sitta där tillsammans och beställa små goda rätter. Saga var nöjd och det var vi andra också.

Igår hadde vi träff med Karin och tjejerna på HopLop och tja vad skall man säga. HopLop på höstlovet är väl ungefär just så kaos som man trodde. Tur är våra barn rätt lugna på sådana ställen och dom hade roligt tillsammans. Vi mammor hann sitta och prata över en kopp kaffe och alla var ändå nöjda över dagen.

IMG_5109

Idag vinkade vi hejdå till Minea med tårar i ögonen. Saga har gråtit i flera repriser efter Minea och vi andra saknar henne vi också. Nu kör vi några dagar lugnare höstlov ännu innan vardagen knackar på igen på måndag.

Hur firar ni höstlov?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.