När träningskläderna spänner, KÖP nya!

Idag gjorde jag det som jag hade behövt göra redan för flera veckor sedan. Det är klart att träningen känns motig mellan varven med träningskläder som är för små. Det är klart man känner sig obekväm med kläder som klämmer och spänner på ett dåligt sätt. När byxorna inte hålls uppe och brösten knockar en mellan varven. Då kan man ju tänka att man behöver ändra sin egna kropp för att kläderna skall passa igen, eller så köper man lite nya träningskläder som passar just precis just nu. Idag köpte jag två par nya byxor och två nya sportBHs. ÄNTLIGEN, SÅ SKÖNT!

Idag på veckans bästa pass invigde jag då mina nya kläder och OJ så skönt det var med kläder som passar på kroppen, är bekväma och hålls på sin plats. Alla tummar upp till mig själv! Och DU är minsann också värd träningskläder som passar din kropp. Ingen mår bra av för små kläder, pina inte dig själv med det! Så mycket lättare att att känna sig självsäker med kläder som passar.

Efter zumban var jag på pep att jag testade stå på händer. Döm om min förvåning då det ju faktiskt gick.

img_5642

Ledsen för taskig kvalitet på bilden, men systemkameran var liksom inte med. Skönt ändå med en bra start på måndagen. Laddad med energi, skratt och nya kläder kickar vi igång denna vecka!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.