Fredagsmys på bästa möjliga sätt

IMG_4543

Om det är skönt att det äntligen är fredag? JA absolut. Vi har äntligen pappan i huset hemma igen vilket både jag och barnen uppskattar massor. HUR GÖR andra förändra som är ensamma med barnen? HUR ORKAR DOM? Två veckor nu har Anton jobbat några dagar ute i skärgården och jag har varit ensam med alla tre barn och vad ska jag säga? HUHHU!

Ikväll då Vidar hade somnat (Anton nattar de andra två) dukade jag upp mitt egna lilla fredagsmys, ostbågar, lösgodis och en alkoholfri cider. Fredagsmyset blir liiiite extra mumsigt om man dukar fram det i kastehelmi skålar och tänder några ljus. Vi hade mys med barnen tidigare på kvällen, men jag ville inte ”hassa” mitt mys då. Bara jag som sparar mitt egna mys tills barnen sover?

IMG_4560

Fredagsfavoriten är nog lösgodiset, i något svagt ögonblick hade jag tänkt försöka klara mig utan godis ett tag. Men alltså fredagsgodiset är heligt! Ser hellre över mängden då och minskar lite på den. Just idag kändes detta alldeles lagom. Hur fredagsmyser ni?

Nu kommer Anton ner smygande från vinden, det betyder att alla tre barn nu sover för natten och vi vuxna har lite tid för varandra. Skall flytta mina skålar från datorbordet till soffan och mysa ner mig där. Hoppas ni också får en perfekt fredagskväll.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.