Onsdag = min dag

IMG_4511

Onsdagar förmiddagar är mina helt egna timmar, timmar som jag försöker hålla obokade. Stunden från att jag lämnar Saga på dagis och innan taxin rullar in på gården igen. Måndagar och tisdagar är Saga så korta dagar på dagis att jag just och just hinner hem och svänga innan hon skall hämtas igen, så då brukar timmarna där emellan gå till att amma och plocka undan lite. Men onsdagarna är heliga, förmiddagstimmarna är en skön liten paus mitt i veckan. Dessa timmar är till för att göra just det som JAG själv vill göra. Ja Vidar har jag ju hemma här med mig såklart, och jag njuter också av att kunna sätta mig i soffan och amma utan måsten. Vi njuter av lugna stunder, och de stunder som han sover får jag göra vad jag vill. Datortimmar, netflixtimmar, slöatimmar och så vidare. Timmar jag inte behöver prestera något alls på. Jag FÅR blunda för stöket och bara samla krafter.

IMG_4513

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.