Vidar Anton Axel 29.09.2018 del 2

Alla foton i detta inlägg är fotade av vår underbara fotograf Sofia <3

Inte nog med att själva dopet i kyrkan blev väldigt mysigt och lyckat, vi hade dessutom en riktigt ljuvlig dopfest efteråt. Inlägget om dopet hittar du HÄR. Vi ordnade festen hemma hos oss och i något skede blev jag lite nervös för det kalla vädret. Nog för att vi har ett ganska stort hus, men vi var också kring 50pers på festen. Hade alltså varit najs att kunna utnyttja vår inglasade terass. En stund kunde några av gästerna nog sitta där, men sen blev det lite för kallt. Nåja finns det hjärterum så finns det stjärterum och alla hade en härlig fest i alla fall.

IMG_8827

Vi hade beställt smörgåskakor till festen, vilket är typ det GODASTE vi vet. Enkelt att beställa och ett stressmoment mindre för oss (mig). Vi valde 3 olika sorter, kyckling, skinka och fisk. Alla var goda, men som vanligt var min favorit kyckling. Vi hade (tyvärr) räknat mängden bra vilket betyder att det inte blev så mycket över.

IMG_8831

IMG_8953

Också dopkakan var beställd. HUR lyxigt är det inte att ha en duktig tårtbakare i släkten? Jag är inget stort fan av gräddtårta om det inte av just dessa. Med riktigt grädde, riktiga bär och inte en massa sockermassa och smörkräm. Nöjd med kakan som alltid, lika god som tidigare.

Själv bakade jag en chokladcheescake. Hade beställt en namnskylt till kakan från puine.fi en fin liten detalj som blir rolig att spara också.

IMG_9020

De senaste kalasen vi haft har jag också blandat ”bål”, inge konstigheter egentligen. En bärbaserad och en citrusbaserad. Som alltid var det populärt också denna gång.

IMG_8873

Godisbuffén och snaxet var ett samarbete med maxikarkki.fi. Mer om det kan ni läsa HÄR.

Som ett minne till Vidar gjorde vi en tavla med alla gästernas fingeravtryck. Antons mamma hade målat botten och jag måste säga att det blev en väldigt fin drömfångare.

IMG_8920

Presentbordet var överfullt, han fick så mycket fin!

Så många fina bilder av Sofia <3 Hade gärna visat er allihop men kan tänka mig att det inte är sådär superintressant. Hoppas ni ändå gillade att få några glimtar från vår fina dag. Vidar var nöjd genom hela dagen och vi kommer berätta för honom om hans fina dop dag, precis som vi gör med de andras. Men denna gång har vi lyxen att ha riktigt fina bilder också! Ännu en gång kan jag konstatera att jag verkligen är SÅ NÖJD över alla bilder Sofia tog. Så glad och trevligt och lyckades smyga omkring här utan störa. Innan var vissa lite nervösa över att jag bokat en fotograf, men helt ärligt tror jag inte många märkte av henne. Naturliga bilder blir alltid bäst och de lyckades hon leverera. TACKSAM för det och jag har på känn att detta inte var sista gången vi anlitar henne.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.