Ett populärt bord på dopet

Inlägget är samarbete med maxikarkki

img_4280.jpg

IMG_4283

Några dagar innan dopet satte vi oss framför datorn för att klicka hem godis till vår planerade GODISBUFFÉ till dopet. I samarbete med Maxikarkki fick vi fylla bordet med en massa smaskigt och det var uppskattat av både stora och små. Själv är jag också en som faktiskt gillar godis med än t.ex. kex. Så vi brukar oftast köra på i alla fall en skål med godis på kalasen. På vårt bröllop ifjol och nu då till dopet blev det alltså godis buffé vilket är snäppet bättre och lite lyxigare än ”bara” en skål med godis.

Kunde återanvända flera av skålarna och duken som vi använde oss av på bröllopet. Det blir ju så fint med massa godis i skålar. Känner ju själv att jag blir som ett litet barn, är det bara jag som minns Pippi i godisbutiken? Får lite samma känsla av att stå vid en dukad godisbuffe. Barnens ögon, och många vuxnas också, tindrade lite extra framför buffébordet.

Alla bilder utom de två första är fotade av vår underbara fotograf Sofia, mer av hennes bilder kommer absolut att synas på bloggen framöver!

IMG_8873

maxikarkki har dom ett väldigt brett utbud på godsaker. Större och mindre förpackningar av många favoriter. Jag gillar att det finns både förpackningar på flera kilon och små påsar. Något som passa för alla tillfällen då man är sugen på godis. Själv är jag en riktig godisråtta och ÄLSKAR ”lösgodis”. (just nu är det dessutom rabatt på dessa produkter) Till godisbuffen valde vi att mixa ihop våra favoriter, lite surt, lite choklad och massa frukt. Bubs hallon-lakrits skallar är ett måste, det BÄSTA godiset jag vet.

IMG_8881

Förutom innehållet på själva buffébordet så beställde vi också marshmallows som vi pyntade med smält choklad och strössel. En liten tradition som vi haft på alla dop. Också det super uppskattat av både barn och vuxna. Enda som är lite störande är pinnarna. Men det ser så fint ut med alla pinnar i en vas då kalaset börjar så det är smällar man får ta.

IMG_9034

När man sedan smaskat en massa sött passar det ju perfekt med lite salt också. Eller det är kanske bara jag som gillar att varva, lite sött och lite salt. På maxikarkki kan du också beställa hem chips, alla de godaste sorterna fanns representerade. Också här beställde vi hem våra egna favoriter och efter dopet fanns bara tomma skålar kvar så jag antar att sorterna föll gästerna i smaken också.

IMG_8833

Måste säga att vi är väldigt nöjda med leveransen från maxikarkki.fi. Både godiset och chipsen var färska och goda. Dessutom var det supersnabb leverans på hela paketet. Har man ett större kalas eller fest på kommande, bröllop, möhippa, babyshower, konfirmation, firmafest, barnkalas osv. kan jag verkligen rekommendera att ni går in på maxikarkki och kollar. T.ex. idag då det är fredag och godisdag för många. Kommer absolut beställa härifrån flera gånger, då vi har stora kalas på G. Senast nästa sommar, då vi kommer fira en 7 åring, en 5 åring och en 1 åring.

IMG_9016

Vi tackar maxikarkki för ett smaskigt samarbete. En liten extra guldkant på dopet. Och resterna kommer räcka till fredagsmys många veckor framåt (hoppas jag, om jag inte får fnatt och mular i mig allt redan ikväll).

rabattkodmaxikarkki

Om ni vill beställa eget godis lönar det sig att ni använder er av koden MALIN. Men den koden får ni frifrakt på er första beställning på över 20 €. NAJS! Kom ihåg att använda koden innan den 31.10.2018 och koden går inte att kombineras med andra koder.

 

 

En kommentar till “Ett populärt bord på dopet”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.