En riktig RÖV-morgon

Om jag igår på kvällen kände mig oövervinnerlig och stark så känner jag mig nu som en misslyckad hög med surt byke. Jag räckte inte till alls imorse. Jag försökte verkligen men det blev bara skit.

Barnen ringde sin pappa och fick i den vävan så ledsamt efter honom, vilket jag ju förstår. Saga ville ha håret flätat, Vidar gallskrek och Adam var sur för att han inte hann leka.

Mitt i detta hysteriska kaos kommer då taxin. Då ska dom ännu strida om en skosked och jag känner hur stressen bara väller över. Höjer rösten och meddelar argt att vi inte hinner med detta nu! Kläderna måste på NU! Höjd röst ger ledsna barn som samarbetar ännu sämre. JAG VET JU DE!! Och där och då hinner vi liksom inte prata ordentligt, inte kramas ordentligt och länge efteråt och säga förlåt. Nej en snabb kram med tårar brännande bakom mina ögonlock. Sedan säger vi hejdå och vinkar till varandra. Den ena i taxin och den andra i ”mommo-taxin”.

När jag går in igen med Vidar i famnen brister det. Gråtandes sitter jag nu här och ammar honom. Jävla skit morgon! Må det bli helg snart och må jag räcka till som mamma ens liiiiite bättre då.

IMG_4342

4 reaktioner till “En riktig RÖV-morgon”

  1. Vill bara säga att du är en supermamma! Tänk på hur fantastiskt bra kvällen före gick, man kan inte alltid lyckas som mamma så det är klart att det brister ibland ❤

  2. Jag brister också alltför ofta i morgonkaoset. 😫 När bebisen skriker, ena ungen rymmer ut i bara blöjan och den tredje vägrar lyssna på att vi måste klä på oss nu. Och själv har man knappt hunnit äta frukost och längtar efter att i lugn och ro få sitta ner när de äldre barnen är lämnade på dagis. Inte är det lätt att hålla sig då. Men vi är alla bara människor och imorgon tar vi det lite lugnare från början så då går det kanske lite lättare för alla ❤️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.