Utomhus i vår ErgoBaby

IMG_5412

Ibland kan det kännas lite bökigt att släpa vagnen med överallt. Speciellt med tanke på att Vidar inte alltid är så nöjd i vagnen ändå. DÅ är jag extra glad över vår bärsele, den är SÅ smidig och Vidar är oftast nöjd där. Efter lite övning fixar jag dessutom att amma med Vidar i selen också, vilket verkligen öppnat dörrar och möjligheter för oss. Har alltid selen i bilen, så att den är MED då den behövs. Se det som ett litet tips, lovar att det är praktiskt både utomhus och i butiken.

IMG_5417

Idag i lekparken t.ex. gick det så smidigt att bara öppna dragkedjan på jackan och langa patte till en sugen bebis. Dessutom hålls bröstet varmare på detta sätt än om jag skulle amma som vanligt. Jag kan verkligen rekommendera er andra mamas att öva på att amma i sele, speciellt om ni också har flera barn. Väl hemma igen efter parken var ALLA 3 barn hungriga. Då fick Vidar igen ammas i selen samtidigt som jag stod och gjorde köttfärssås och spagetti. Så skönt att inte middagen till de två äldre blir supersen även om Vidde ville äta. Nöjda barn är ju alltid najs, men speciellt viktigt dagar som jag är ensam med alla 3.

IMG_5402

På tal om nöjda barn så hölls barnen nöjda ända tills de skulle smörjas nu på kvällen. Adam och Saga badade badkar och efter det skulle dom smörjas, och tror ni inte jag hittar en jävla FÄSTING i Adams armhåla. DÅ kan jag meddela att läget inte var sådär helt stabilt. Vidar gallskrek eftersom han ville äta, Adam gallskrek för att jag skulle ta bort fästingen med pincett och Saga gallskrek väl mest av sympati med sina bröder. DÅ saknade jag nog Anton lite extra. Men skam dem som ger sig och jag plockade fram vår fästingpincett och fick bort det äckliga kräket. En guldstjärna till mig.

IMG_5394

Så skönt med höstväder och så mysigt att bära i sele. Kan inte förstå att jag inte gjort det förr? Eller såklart beror det ju också på att vi inte haft en såhär skön sele förr. Kan verkligen rekommendera ErgoBaby om man vill ha en bekväm sele som är lätt att använda. Vår förra sele, en stokke, var knepig att använda själv. Och om vi var två vuxna hemma behövdes ju sällan selen. SÅ NÖJD att vi köpte denna.

 

4 reaktioner till “Utomhus i vår ErgoBaby”

  1. Vi har just en Stokke, har försökt öva på att amma i den, men det blir liksom inte till något. Måste ändå använda båda händerna så då är det ju inte riktigt så stor vits 🙁 Har liksom aldrig riktigt tänkt på att det kanske är den det är ”fel” på. Har tänkt att jag bara har dålig teknik. Men nu har vi ju bara ett barn, så behovet är inte så stort heller för det mesta 🙂

    1. ja fick aldrig till någon amning i vår stokke, men nu i ergobabyn går det bättre 🙂 stokken var skön att bära i men knepigare att använda 🙂 lyxen med ett barn är ju att man lättare kan sätta sig ner och amma i lugn och ro <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.