En lugn förmiddag

IMG_4288

Onsdag förmiddag och första dagen som vi hinner ta det lite lugnt här hemma. Anton har åkt på jobb tidigt hela veckan vilket betyder att jag skall föra Saga på morgonen. Måndag och tisdag har hon dessutom korta dagar vilket också betyder att hon skall hämtas hem 11.30. Men idag har hon en längre dag och skall hämtas först kl 15. Imorse fick hon den briljanta idéen att vi skulle cykla hem och som den goda modern jag är packade vi med hennes cykel i bilen. Vilket nu när jag ser ut genom fönstret känns som att det var en ganska så dålig ide. Hoppas på bättre väder till eftermiddagen.

Nu skall jag fortsätta förbereda inför helgens dop. Passa på så länge Vidar vilar i vagnen. Vilket lär vara ungefär en kvart till efter att detta inlägg publicerats.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.