I matchande skor

Inlägget innehåller Adlinks, vilket betyder att jag har möjlighet att tjäna lite pengar OM du som läsare köper en produkt via länken på min blogg. Priset är det samma för dig så du förlorar inget på att handla via länken. Är man inte intresserad är det fritt fram att skrolla vidare och klickar du inte på länkarna händer inget alls.

Idag har jag, Saga, Vidar och min mamma varit i Mylly och shoppat. Anton och Adam var ungefär lika lyckliga över att dom slapp komma med, som vi var över att få åka. Bra då alla ibland får göra det dom helst vill. Tyvärr hamnar vi åka tillbaka dit imorgon igen, men det är en annan historia. Barnen har i alla fall fått kläder som dom skall ha på sig på dopet nästa helg. Vi hittade riktigt fina kläder till slut, men alltså klänningarna denna höst föll inte riktigt mig i smaken. Det var så OTROLIGT ROSA. Vi hittade till slut en väldigt fin blå klänning till Saga som också fungerar bra som ”vardagsklänning”. Nåja men skor orkade jag inte ens börja leta efter, så jag bestämde mig för att klicka hem dem nu på kvällen istället. Jag vet inte när jag senast skulle ha köpt skor till mig själv (som inte varit träningsskor) och jag har längre drömt om ett par KAVAT skor. Nåja nu slog jag då slag i saken och när jag hittade matchande skor till oss alla 3 kunde jag inte låta bli. Både Adam och Saga behöver också ett par ”finare” skor. Eller behöver är väl en överdrift men jag har tänkt att dom gärna kunde ha ett par skor som dom inte behöver springa med i alla leriga diken. Flera år har jag sneglat på dessa och nu med dopet som motiveringen beställde jag dem. Underbart fina eller hur? Och för en gångs skull matchar jag med kidsen jag också.

dopskor

mina nya skor hittar du HÄR Adams och Sagas skor hittar du HÄR

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.