En så VIKTIG serie

Skärmavbild 2018-09-22 kl. 22.16.46

Låt mig få tipsa om en serie du inte får missa, en serie som du verkligen skall ta dig tiden till att se på. Det är en serie i 3 delar med en person som jag verkligen ser upp till. Mia Skäringer, fina, starka, kloka och modiga människa. En serie som alla behöver få se, om alla tankar kring kroppen och problematiken kring dessa. Om kroppshetsen vi ALLA utsätts för idag, från så oändligt många olika håll.

Detta var verkligen en serie jag behövde se just nu, en serie som väckte så otroligt många tankar och känslor hos mig. Jag skall skriva mer om dessa tankar och känslor, bara jag hinner samla mig lite. Men tills dess skall ni verkligen se dessa avsnitt! HÄR kommer du dit.

2 reaktioner till “En så VIKTIG serie”

  1. Kollade faktiskt första avsnittet igår och tänkte nog se de två andra nu snart! En annan serie som jag också tyckt varit jättebra är ”Line fixar kroppen”, som finns på arenan, se den! ❤️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.