Vidars nya nappband och bitleksak

Inlägget är ett samarbete med TUTTIFRUTTI tuttinauhat
inlägget innehåller också en tävling där du kan vinna valfritt nappband eller bitleksak
lite längre ner

IMG_4216

Jag har länge tittat på bebisar som haft så fina nappband med sina namn på och ÄNTLIGEN har Vidar också i samarbete med TUTTIFRUTTI tuttinauhat fått ett eget han också. * nöjd mamma* Superfint är det och det kommer passa finfint som nappband till dopet, och såklart annars också. Superbra att ha barnets namn tydligt på nappbandet, då folk kanske inte alltid kommer ihåg vad barnet heter. Jag tjuvkikar ofta på nappbandet (om det går) på t.ex. familjecafeer. Känns roligare att prata om barnet med rätt namn istället för att bara säga bebisen.. Har alltså väldigt dåligt namnminne. *skäms*

TUTTIFRUTTIS Facebooksida kan du se exempel på en massa fina nappband, kika in där och se själv. Du kan själv önska fritt hur du vill att nappbandet/bitleksaken skall se ut, färger och former osv. Det finns hur många olika allternativ som helst. En rolig gåva till en liten bebis eller blivande mamma. Om någon redan nu börjat fundera på julklappar kanske man hittar något skoj där?!? Personliga presenter är ju alltid skoj eller hur?

IMG_4252

Vidar fick inte bara ett nappband utan han fick också en matchande bitleksak. Så fin den också, gissar att det kommer komma i användning så småningom bara han blir lite mer medveten om sina händer. Älskar kombinationen av trä och ”marmor”pärlor, och kan tänka mig att det är skönt att gnaga på dem sedan då tänderna börjar växa och klia i munnen.

IMG_4250

TUTTIFRUTTI tuttinauhat grundades 2015 och är ett enmansföretag som sysselsätter en mamma i Helsingfors. Förutom nappband och bitleksaker finns också bland annat amningssmycken, hårband och nyckelband i sortimentet. Produkterna tillverkas på ett professionellt och kärleksfullt sätt, enligt den standard som krävs för CE-märkning. Vilket betyder att produkterna är säkra att använda. Silikonet som pärlorna är gjorda av är livsmedelssilikon och fritt från BPA, PVC, bly, ftalater och kadmium. Det är såklart viktigt att produkter som riktar sig till småbarn och bebisar inte innehåller farliga ämnen.

tuttifrutti

Nu har du som läsare möjlighet att vinna ett valfritt nappband eller bitleksak från tuttifrutti tuttinauhat. Roligt eller hur?!?

För att delta i utlottningen :

– Berätta vem som skulle få nappbandet eller bitleksaken om du vann

– Följ malinhelenius.com och tuttifrutti tuttinauhat på Facebook

för en extra lott

Dela inlägget på Facebook

Tävlingen avslutas på fredagen 21.9 kl 12.00
och vinnaren meddelas personligen
(kom ihåg att lämna rätt mailadress så att jag får tag på vinnaren!)

LYCKA TILL!

psst.. det ordnas en motsvarande tävling på min instagram @malin.helenius

 

11 reaktioner till “Vidars nya nappband och bitleksak”

  1. Min sambo blir morbror om nån vecka så hans systerdotter skulle få nappbandet om jag skulle vinna! 🙂

  2. Ha sett på nappbanden från tuttifrutti och tänkt att ett sånt sku Lucas behöva få, han har ju namnsdag om en månad ♥️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: