En uppdatering från förskolekillen

Oj vet ni va? Mitt mammahjärtat är så lättat. De senaste veckorna har han hoppat in i taxin på morgonen som om han aldrig gjort annat. Vinkat hejdå och åkt iväg. Bara sådär. Och i förskolan har det gått bra, helt ljuvligt alltså. Känns så mycket skönare att pyssla på här hemma nu då jag vet att han har det bra. Samma sak då han kommer hem, glatt hoppar han ut från taxin och säger hejdå till chauffören . Han är inte speciellt sugen på att prata och berätta om dagen, konstaterar bara att det varit en bra dag. Och det ser jag som ett gott tecken. Små detaljer berättar han och ibland vill ha berätta lite mera, men frågar man för mycket tycker han bara man är jobbig. Dessutom uppdaterar personalen oss om hur dagarna gått i Adams taxihäfte. Så skönt att kunna konstatera att han kommit igång bra i gruppen nu. Det var ett bra beslut ändå, även om jag stundvis tvivlade de första dagarna.

IMG_3636

Efter en skön helg är vi nu taggade för ännu en måndag. Denna vecka ligger fokus på att få Saga tillbaka till dagis. Men det är en annan historia det.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.