4 år senare

IMG_3261

Jag tänker ibland tillbaka på mitt liv för X antal år sedan, liksom tänk om jag då hade vetat det jag vet idag. Att man oftast kommer igenom jobbiga tider också, fast det känns riktigt tufft just i stunden. Att man ALDRIG vet när man träffar dom där människorna som blir sådär riktigt viktiga för en. En sådan ”tänk om jag vetat då” grej började snurra i mitt huvud i måndags då jag körde hem från gymmet ( har börjat träna lite smått nu ja, Zumba och spinning hittills).

Jag tänkte tillbaka på hösten 2014 då jag började träna igen efter graviditeten med Saga. Det var en VÄLDIGT hög tröskel in till gymmet då, var nervös inför att börja träna. Men jag började i alla fall gå på ledda pass och hade redan från början en favoritinstruktör, en instruktör som gjorde att det blev ROLIGT att träna. Nu har jag alltså då igen börjat gå på lite ledda pass med samma instruktör. Men ändå är det så långt ifrån samma som för 4 år sedan. Tänk om jag då hade vetat att just den favoritinstruktören skulle bli en av mina allra närmaste vänner och Vidars gudmor 4 år senare.

IMG_4257

Det är väl just det som gör livet så spännande, att man inte vet vad som skall hända. Man vet aldrig när man träffar dom där speciella människorna som blir viktiga, det kan ju vara var som helst. I en mammagrupp, i skolan, i parken, på föräldramötet eller på gymmet.

Jag är så glad att jag lärde känna Diana, för inte nog med att hon har ännu lite sjukare humor än mig så har hon hjälpt mig med så mycket under alla dessa år. Hon var den vännen som troget ringde med jämna mellanrum under hela våren för att kolla läget, hon blev inte rädd för att jag inte mådde så bra. Hon stöttade och orkade lyssna, fans där helt enkelt. Är så glad att hon skall bli Vidars gudmor, en viktig människa i hans liv och en viktig människa för mig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.