Svar på en läsarfråga om fotografer

..jag har sett att du använt dig av några olika fotografer för att fota barnen och familjen. Jag är ute efter en fotograf för barnfotografering och skulle gärna använda någon som någon kan rekommendera..

Väldigt sent om sider svarar jag på denna fråga. Bloggen har verkligen haft lite semester denna sommar, som så mycket annat. Men bättre sent än aldrig och jag kan varmt rekommendera flera olika fotografer. När Adam var liten drömde jag om att ta hans 1-årsbilder hos en fotograf. Men ung och oerfaren som jag var, tyckte jag att fotograferna var på tok för dyra, så det blev inget av det. Något som jag ännu idag kan ångra ibland. När sedan Saga blev 1 år hade jag bestämt att vi skulle satsa på en fotograf och valet föll genast på CREATELLA, drömmande hade jag beundrat alla härliga bilder hon tagit. Vi bokade in fotograferingen och jag var SÅ taggad, dock fanns det två i min familj som inte alls var lika taggade. Ja men precis, barnen hade liksom inte alls tänkt samarbeta och jag var både stressad och svettig då vi var klara. Slutresultatet var ändå några riktigt fina bilder vilket ju var tur, för barnen totalvägrade verkligen samarbetet den gången.

B-185 (kopia)

B-028 (kopia)

A-356 (kopia)

Jag hade liksom inte helt förstått vad man skall förvänta sig av en familjefotografering, men lärde mig efter första gången att det inte var ”sådärbara”. Efter denna gång anlitade vi CREATELLA flera gånger till, för att med jämna mellanrum få fina bilder på barnen.

037

071

180

Jag är så glad att vi med jämna mellanrum satsade och vi kommer fortsätta med det också i framtiden. Det är något speciellt med dess bilder.

008

20

240-Bonusbild

CREATELLA har dessutom fotat våra SAVE the DATE bilder inför bröllopet och så hade vi en bästisfotografering jag och Lelle. Jag kan varmt rekommendera henne till familje/barnfoton. Camilla är van med barn och har fotat en massa härliga bilder. Hon har också fotat busiga barn (mina egna då t.ex. med väldigt bra resultat) Du hittar Camillas instagram HÄR

STD Malin och Anton 066

Malin-och-Frida-230

Malin-Anton-web-3

Vi anlitade ju Ellen Kivistö till gravidfotograferingen med väldigt fina resultat. Är så nöjd över de bilderna. Och i samma veva som vi bokade in gravidfotograferingen bokade jag också in en familjefotografering. Igen en gång var barnen kanske inte helt med på noterna, men också denna gång lyckades den duktiga fotografen fånga några riktigt fina bilder. Ellens instagram sida hittar du HÄR

Malin-Helenius-web-1

Malin-Helenius-web-2

Malin-Helenius-web-8 (kopia)

Inför Vidars dop har vi en för oss helt ny fotograf bokad, på instagram hittar man henne HÄR. Skall bli spännande att se resultatet och riktigt roligt att igen lära känna en ny fotograf.

799A6656

Sen har vi ju också vår fina bröllopsfotograf Anna Riska, som jag verkligen kan rekommendera för alla möjliga fotouppdrag. Skulle gärna anlita henne flera gånger. Till hennes instagram kommer du HÄR.

Om ni undrar över något annat kring fotograferingarna får ni gärna fråga. Nu då bloggen är aktiv igen skall jag se till att svara lite snabbare igen.

Och om någon fotograf vill öva på att fota bilder på busiga barn i någon form av samarbete med bloggen är det bara att höra av sig. Barnen och jag ställer gärna upp som provkaninger. Kontakta mig i så fall på malinheleniusblogg@gmail.com

 

 

 

2 reaktioner till “Svar på en läsarfråga om fotografer”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.