Vintermuggen 2018 ”lätt snöfall”

Moomin-arabia-winter-2018-light-snowfall-all-2

Har ni sett den nya vintermuggen? Råkade se en liten glimt om detta redan igår på Carros blogg, och idag fanns bilderna på moomin.com också. Årets mugg heter ”lätt snöfall” och skiljer sig rejält från de senaste årens vintermuggar. Tycker själv den är riktigt fin, fast motivet är snöfall så känns den ändå inte lika vintrig som de senaste vintermuggarna varit. Jämför man med t.ex. förra årets vintermugg så gillar jag nog denna mera. Bilden till väntar är alltså vintermuggen från 2017 och bilden till höger årets vintermugg. Roligt med ännu en my mugg i samlingen, för denna kommer såklart att finnas hemma hos oss.

 

Vad säger ni andra?

Gillar ni motivet på årets mugg eller är ni besvikna?

2 reaktioner till “Vintermuggen 2018 ”lätt snöfall””

  1. Jag tycker årets mugg är fin. Är ingen mega mumin fantast, har endast 8 muggar, men tror nästan att den där får komma in i samlingen. Tycker mera om dom ”enkla” muggarna men en och samma bakgrundsfärg

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.