Fettfri mjölk kryddad med antibiotika

Idag hade jag tid för efterkontroll på rådis, sista besöket på mödrarådgivningen för denna gång. Jag hade Vidar med mig och tänkte att jag passar på att väga honom också, eftersom han hade vuxit lite lite senast vi var där (för 8 dagar sedan). Tänkte mest att jag kollar vikten på honom nu för att inte behöva fundera på det ända tills nästa vecka fredag. Själv efterkontrollen gick bra, inget speciellt där egentligen. Har hittat knipmusklerna bra, HB och blodtryck var bra och så vidare. När jag nu ändå var hos en läkare passade jag på att visa mitt knäveck också, och då kunde läkaren konstatera det som jag själv också misstänkte. Ringen runt bettet tyder på borelia och idag fick jag börja en 10 dagars dunderkur med antibiotika. GREJT! Håller tummarna för att Vidar inte skall behöva lida för det, har proppat honom med mjölksyredroppar ett tag redan.

IMG_3776

När vi var klara med mig traskade jag över till barnrådgivningen och vägde Vidar. Vikten hade bara ökat med 70g de senaste 8 dagarna vilket är ganska så lite. Pratade igenom om problemen jag upplever med greppet och mina funderingar kring det. Fick remiss till amningspolikliniken och tips på läkare att kontakta angående tung/läpp-senan. Skönt ändå att genast få hjälp i alla fall, imorgon skall vi till läkaren i Åbo och beroende på vad hon sen säger så ska jag ringa amningspolin efter. Vill inte behöva ge upp amningen, men vill såklart att Vidar skall få i sig tillräckligt med mat också. Hoppas vi hittar en lösning så att vi kan fortsätta med amningen ännu.

Blev en hel rumba av dagens besök alltså, men ändå flera frågor som fått svar. Så det var väl nog bra, även om min hjärna går på högvarv just nu.

2 reaktioner till “Fettfri mjölk kryddad med antibiotika”

  1. Vår bebis fick oxå mjölk kryddad med två sorters antibiotika i 10 dagar, då var hon dryga veckan. De kändes inte så skoj att en så liten ska behöva bli utsatt för antibiotika men vi klara oss ganska bra från magknip, så hoppas att ni oxå gör de!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.