Veneziansk tillsammans på villan

IMG_3687

Vi har varit i österbotten denna helg, en fin helg som vanligt men en lite speciell helg. Det var nämligen Veneziansk denna helg och vi firade detta tillsammans med min syster, min faster och mina kusiner. Adam och Saga kunde inte vara lyckligare, det är nämligen två av deras absoluta favoriter och idoler som är med på bilden här. Tredje året på raken som vi firar ute på villan i Larsmo, en finfin tradition.

IMG_3819

IMG_3822

Vi år riktigt god mat ute på trassen, lite småkallt var det men med tillräckligt med kläder på gick det finfint ändå. Härligt att sitta såhär nära vattnet, härligt ställe sådär i allmänhet också. Varje gång vi är här börjar Anton leta efter en egen villa till oss också. Men tills vidare våldsgästar vi min faster.

IMG_3828

IMG_3831

IMG_3833

Här ser man den fina lilla stugan. Så mysigt på något sätt, utan el till och med. Det är något speciellt att sitta och prata, mysa och käka chips i skenet av brinnande ljus och en brasa. Är så glad att vi i alla fall fick en sådan kväll här i år.

IMG_3841

Knasbollarna (mina barn och Minea) tyckte också att det var läge för ett dopp eller två. Till och med Saga vågade sig i, hon är minsann inte alls speciellt försiktig längre. Vi hade glömt att ta med Sagas haj-fena så hon fick simma i flytväst.

IMG_3848

IMG_3862

IMG_3866

Fisken i familjen simmade han också. Väldigt kallt var det nog enligt honom också, men med varm bastu mellan doppen gick det tydligen helt bra i alla fall. När mörkret föll tändes brasan och raketerna började smälla runt sjön. Helt otroligt vackert. Tyvärr är Saga lite rädd för raketerna, så vi gick och sova hon och jag. Men Adam han njöt av både brasa och raketer.

IMG_3875

IMG_3887

Idag har vi tackat för oss, åkt bil i många timmar och landat här hemma. Imorgon är det vardag igen och för en gångs skull känns det som att vi verkligen hunnit ladda batterierna. Flera timmars tid för prat gör också att man hinner gå igenom saker man annars sällan pratar om.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.