Barnens hobbyn i höst

I höst är första gången som båda kidsen skall få ha varsin egen grej, ett eget kvällsprogram en gång i veckan. Ifjol var det nästan omöjligt att få ihop vardagen också utan några hobbyn så då valde vi helt enkelt att endast ha familjesim på söndagar. Men i år då jag är mammaledig och barnen har betydligt kortare dagar på dagis och förskola så bestämde vi oss för att prova. Barnen är superglada, så jag hoppas det blir lyckat.

För Adams del blev det tekniksimskola vilket jag tror blir helt perfekt för honom. Han ÄLSKAR ju att simma och jag ser gärna att han lär sig lite mer grunder i simningen nu också. Saga har länge redan pratat om att hon vill börja dansa, så det skall hon få prova på en kväll i veckan. Och sen har vi familjesim hela familjen på söndagar, Vidar joinar oss i oktober eftersom man skall vara 3 månader innan man börjar simma. Mer program än så tror jag inte att vi behöver, båda två är ändå i förskola och dagis också.

Skall bli roligt att se vad dom tycker om sina hobbyn sen. Tänk att mina två små pluttar redan är så stora att dom har hobbyn. TUR vi har våran lilla bebis också, för dom andra två är minsann inga småttingar längre.

IMG_3614

Någon annan som börjar med hobbyn till barnen? eller kanske fortsätter? Vad gör era barn i höst?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.