Vidar 1 månad

IMG_3228

Snart 5 veckor dessutom, shit så tiden går nu. Tänk att det lilla skruttet som ju JUST föddes nu redan ler mot oss (och mot väggen, händerna, fönster osv.. haha men han tar kontakt med ögonen och LER) och har sin givna plats i familjen.

IMG_3293

Han är ett riktigt praktexemplar till bebis måste jag säga, så länge han har tillgång till mina bröst är han hur nöjd och glad som helst. Han äter duktigt och sover gott däremellan. Ja alltså jag vet inte ens riktigt vad jag kall skriva, ljuvligaste lilla killen är han och vi älskar honom otroligt mycket. Redan flera veckor har han sovit som en kung på natten. Han tar oftast natt vid elva och sover till fyra fem, äter och somnar om. Äter igen vid sju och somnar sedan igen om. Vaknar oftast vid nio äter och sedan hålls han vaken. LYX-bebis alltså, precis som sina syskon. Det sägs att man får bebisar man själv klarar av och gällande nattsömnen stämmer nog det för mig. Jag blir inte någon skön människa om jag inte får sova på natten. Evigt tacksam för hela familjens skull att han sover.

Idag blir det rådiskontroll, läkarkontroll till och med eftersom han ju blev en hel månad i måndags. Växt har han gjort eftersom vi redan fått plocka bort flera av kläderna i storlek 56. Tänker då jag viker bort kläderna att jag definitivt INTE är klar med nyfödda bebisar ännu. Kan vara att jag ändrar mig senare, men jag njuter av den känslan. Älskar den känslan, för med Saga var jag så klar. Det var så intensivt att få barn så ”tätt” som det ändå var då. Då var jag klar med att ha en bebis, så klar att vi gjorde oss av med det mesta. Vi får väl se hur det känns om några år. Men nu sparas i alla fall det mesta.

IMG_3454

Men ja ni ser ju, nöjdare kille får man minsann leta efter. Han hänger med på våra äventyr, till stranden, till Sverige och till stugan. Lilla söta VIDDE <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: