En båttur fylld av kärlek

IMG_3465

Tänk att man kan bli så lugn, och fylld av kärlek, efter en svalkande båttur på havet. Igår på eftermiddagen fick vi nog och packade ihop våra saker för att åka iväg på pizza. Packade med simsakerna också, eftersom jag vet att barnen vill och simma om de ser en strand. Och simma ville dom, det var varmt i vattnet och de hade kunnat plaska på där hur länge som helst.

IMG_3468

IMG_3477

IMG_3486

IMG_3488

Saga har utvecklats så otroligt mycket i vattnet denna sommar, visst har hon alltid gillat att simma men nu till och med DYKER hon i havet. Härliga tider för en mamma som själv älskar att simma. Behöver jag säga att det är värsta formen av pina att inte kunna simma denna sommar? Dels med tanke på infektionsrisken och dels med rädsla för mjölkstockning.

IMG_3500

Så när dom Anton och de två äldre kidsen busade på där ute i vattnet satt jag själv och mysammade Vidar. Kvällen var varm men inte längre het och det var verkligen skönt där på bänken. En stund där precis alla i familjen hade sina behov tillfredsställda, alla var glada och nöjda och livet som trebarnsfamilj kändes så givet. Det är klart det var meningen såhär. (Sen blev ju något barn trött, någon annan ville inte åka hem och någon tredje blev kränkt över att behöva sitta i bilstolen.)

IMG_3517

Med sällskap av solnedgången hoppade vi tillbaka i båten igen och åkte hemåt. Det svalkade skönt och var så otroligt vackert. Jag som varit så oändligt trött på värmen kunde till och med njuta lite. Men så var ju klockan typ elva också.

IMG_3523

IMG_3528

IMG_3533

IMG_3538

På kvällen somnade alla skönt och jag somnade med en varm känsla i hjärtat. Vilken fin kväll men min fina familj.

Och vill man leva i tron att det blev en idyllisk natt också kan man sluta läsa här, om man däremot vill ha hela historien och inte bara de fina stunderna så kröntes kvällen med att Adam vaknade upp några timmar senare och spydde. Ni vet man kan inte ha det för bra utan att ha lite motgångar emellanåt också.

Verkar som tur inte handla om magsjuka ändå, herregud magsjuka i denna värme är lär nog ta knäcken på vem som helst. Adam har varit flunssig och hostar ännu emellanåt. Han hostar lätt igång en spya om det vill sig illa, vill tro och hoppas på att det är förklaringen. Eller så har han svalt vatten då han simmade, vi försökte kolla att det inte var alger i vattnet men man vet ju aldrig.. Nåja det var det och som tur skonades jag från städandet eftersom jag ju sover med Vidar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.