Nu blir det semester

Det är knappast någon som ens undrar varför det saknas uppdateringar på bloggis just nu. Vi har haft massa program och fortsätter i samma bana tills förskolan börjar. Idag åker vi på en liten semesterresa till Sverige och sedan är Anton pappaledig två hela veckor. MAJ GAD som vi väntat på det. Visst har vi klarat oss, men visst har känslan också varit övermäktig mellan varven. Utan min mamma hade jag nog inte kommit igenom dessa veckor med förståndet i behåll. Speciellt inte i denna värme, låt det bli svara snart. Vi har fått mer än nog av att svettas nu.

IMG_2920

Vi har haft min kusin Minea hos oss några dagar, härligt för oss alla men speciellt för barnen. Hon orkar leka med dem från morgon till kväll och där emellan gick hon omkring med Vidar i famnen. Älskade lilla barnflicka, vi saknar henne ren <3

IMG_2946

Vi åkte också iväg till Zoolandia i måndags, det var en positiv överraskning och helt perfekt för våra barn. Eller tja Vidar hade väl inte speciellt mycket ut av det, men dom andra.

IMG_3000

IMG_3014

IMG_3040

IMG_3067

IMG_3134

IMG_3135

IMG_3142

IMG_3162

IMG_3182

På kvällen testade vi Pincho i Åbo, ett riktigt trevligt besök, även om Vidar inte var helt övertygad.

IMG_3196

IMG_3194

På natten kom min faster och andra kusin också. Vi mös med dem och svettades ikapp. Lyckades inte knäppa en endaste en liten bild då. Det var ju lyckat, men iofs är man inte så läcker heller då man svettas konstant.

Också igår hade vi besök, min pappa och hans familj och min ena lillasyster komIMG_3203IMG_3222

Nu skall vi börja packa ner våra saker i väskorna och ladda för semester. Familjetid är inget vi varit bortskämda med denna sommar, hittills. Lovar inte att bloggen kommer bli mer uppdaterad före barnen börjar dagis igen. Har helt enkelt inte tid för datorn just nu. Vidar ammas rätt ofta och när han inte äter finns det en eller två andra som behöver uppmärksamhet dom också. På instagram, speciellt på stories händer det lite mera. Så om ni saknar oss allt för mycket kan ni ju alltid följa mig där. HÄR kommer du till min profil.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.