Tumis tid med Bumlingen

IMG_2559

Ikväll har jag och Vidar varit iväg på eget äventyr, under tiden har Anton och de två äldre åkt båt och haft väldigt VÄLDIGT roligt (enligt barnen i alla fall).

Jag satt vid matbordet efter att vi ätit middag och Vidar ammats sådär riktigt mätt som bara små bebisar kan bli och kände att NU hade det varit najs med något program. Chansade och skickade ett meddelade till Lelle, frågade om hon hade program eller om hon hänger med mig och Vidar på en promenix. Det ville hon gärna och en stund (halv timme seriöst inte van med att komma iväg med en bebis och vagn och skötväska och allt annat) senare möttes vi på malmen.

IMG_2564

Väldigt skönt ned ”egen”tid. Dagarna hemma har varit rätt intensiva, så en promenix med en kär vän satt alldeles perfekt. Laddad med energi körde jag sedan hem igen. Nöjd över vår fösta tumiskväll med Vidar. Nu ska vi sova, gonatt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.