Beräknat förlossningsdatum + 1 dag

Igår var det då dagen som vi fokuserat på de senaste 9 månaderna, dagen som det mesta kretsat kring. Och NADA, inget, Bumlingen busar på där inne i magen och visar inga tecken på att han skulle vara påväg ut. Så vi väntar vidare.

IMG_2858

Är så otroligt trött hela tiden, känns som att gravidillamåendet hittat tillbaka också. Överlag är kroppen slut nu och det känns som att jag helst av allt bara hade lagt mig ner och sovit några dygn. Nu finns inte den möjligheten eftersom barnen hade sin sista dagisdag igår. Vi kör alltså sommarlov nu, övertidsgravid mamma och två barn. Som TUR är dom mest sams och leker fint med varandra största delen av tiden, så vi klarar oss nog bra här hemma.

Det händer inte speciellt mycket just nu, ser på Facebook att många förbereder sig för midsommar och tycker i smyg att det är O T R O L I G T skönt att inte behöva stressa ut till någon stuga idag. Ännu skönare att inte behöva planera och handla och packa ja allt som nu hör till. Inte för att det inte är najs att vara ute på stugan, men hela projektet att ta sig ända dit känns som att det skulle vara övermäktigt denna gång. Vi kommer vara hemma imorgon, grilla något gott och bada i vår nya bastu.

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.