Ja må han leva!

IMG_2333

Nu är kalasrumban över i detta hus, får man säga ÄNTLIGEN? Haha jag bestämmer att jag får, eftersom vi i nästa år inte ens kommer vara klara ännu vid detta skede. Bumlingen busar på i magen ännu vilket betyder att hans födelsedag kommer efter Adams. Är så nöjd över att vi kom förbi hans födelsedag, igår på dagen hade jag så mycket sammandragningar att jag redan var rädd att jag kommer missa hamburgarkalaset på kvällen.

Kvällen innan förberedde vi presenterna, sparkcykel, traktorsläpvagn till Adams tramptraktor och några paket. Behöver jag säga att vi hade en MYCKET nöjd kille här hemma. Han var minsann ivrig på att fira födelsedag, han väckte mig 4.40.

Hej mamma ska du inte säga grattis på födelsedagen åt mig?

Jo visst grattis grattis, men det är mitt i natten nu ännu. Försökte få honom att somna om men det var lönlöst, klockan 6 var vi alla vakna och steg upp och sjöng. Adam låtsades sova, helt sådär som man ”ska” göra.

IMG_2334

IMG_2337

Vi bor i vardagsrummet just nu eftersom golvet under trappan till vinden håller på att kaklas. Lite mysigt att sova på golvet, även om min rygg inte helt uppskattar det.

IMG_2344

6.45 var han ute med sin traktor redan, trampade omkring med sin släpvagn och hade hur roligt som helt i regnet. Barnen hade ledig dag från dagis så vi var hemma och lekte hela dagen. Skönt så. Anton var U N D E R B A R och kom hem och hjälpa. Jag var så trött så jag liksom kände att dagen var dödsdömd om jag inte får sova, efter en timmes tupplur var sammandragningarna lugnare igen och vi kunde fortsätta ordna inför kvällen.

IMG_2357

Somrigare än marrängtårta, vispgrädde och jordgubbar blir det inte. Inte godare heller. Så härligt att få fira vår älskade lilla 6 åring. Han är minsann den genuint snällaste lilla killen jag känner. Han bryr sig SÅ om både sina vänner och speciellt sin lillasyster. Och snart har han en till att bry sig om, Bumlingen har minsann tur som får väldens finaste storasyskon.

IMG_2361

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.