Imorgon blir det barnkalas på vår gård

IMG_1853

Imorgon är det barnkalas på Storängsgård, SOM dom väntat. Funderade lite hitåt och ditåt på barnkalaset, hur vi riktigt skulle göra men tillslut kom jag ändå fram till att vi bjuder hela dagisgruppen. Utomhuskalas på gården, främst eftersom vi inte är klara med renoveringen ännu och jag spontant känner att vi kanske inte ror i land ett helt barnkalas inne hos oss just nu.

Adam har stora planer för kalaset, han skall visa Antons maskiner och han skall visa sin egen lilla maskinpark. Haha, älskade lilla gullunge. Vädret blev ju tydligen lite kallare och blåsigare sådär passligt till vårt utekalas, men tror nog det skall bli riktig roligt ändå. Idag ska vi städa upp på gården och förbereda, så KANSKE mamman i huset har vettet i behåll då kalaset börjar. Vi ska också en sväng till butiken och handla grejs som behövs. Känns ändå rätt stort att vi skall ställa till med barnkalas, mina två små pluttisar skall ha sitt första kalas. Gravidhormoner i all ära, men man blir liksom lite rörd över detta.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.