Sista maj

Sista maj idag, vilket känns riktigt konstigt. För maj har minsann gått snabbare än snabbt, tycker det just var första maj och nu är det då redan sista. Vi har hunnit med en massa roligt i maj, en del tråkigheter också typ Antons hand, men maj lämnar ändå en positiv känsla i kroppen. Mest beror det nog på det galet fina vädret som vi haft. En riktig sommarmånad har det varit, och det känns ändå bra att vi faktiskt tagit vara på de soliga dagarna och redan i maj prickat in flera stranddagar än vi lyckades med på hela förra sommaren.

IMG_2127

IMG_2187

Vi har haft många timmar familjetid, vilket är det finaste jag kommer bära med mig från hela maj. Vi har verkligen tankat närhet och tid med varandra och det har verkligen behövts. Är så glad att jag kunnat ge barnen all denna tid nu innan Bumlingen kommer. Speciellt maj blev en fin månad, den första månaden som blev sådär ljus och glad igen. Inte alla dagar, men någon liten stund varje dag. Maj 2018 går till historian som månaden då energin började hitta tillbaka. Ja alltså visst är jag trött och höggravid och allt det andra men ändå finns det en glädje

N7K_6443

foto Tiina Moilanen

Och i morgon går vi in i Juni, månaden då vår förstfödde fyller 6 år, (förhoppningsvis)  månaden då vi blir en till i familjen, månaden då vi skall fira sommarlov, midsommar och förhoppningsvis fortsätta njuta av gemensam familjetid och chill på stranden. Det kommer bli en bra sommar, det är jag helt säker på.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.