I sommar blir det simskola

IMG_2229

Något som var lika självklart som kuningatar glassen vid skolavslutningen under mina barndomssomrar var att delta i simskolan. Varje sommar i många många år spenderades på stranden. Och inte för att skryta eller så, men jag är faktiskt PRIMUS MAGISTER. Ni som aldrig gått i simskola förstår nog inte ens storheten i det, men ni andra ni vet. Simmärket som var ett halsband, kransen av eklöv runt huvudet på avslutningen. Oj dessa minnen alltså. Men nu var det inte mina egna minnen jag tänkte skriva om, utan det faktum att Adam nu är anmäld till simskolan i sommar.

Någon kanske tycker det är lite riskigt att anmäla honom till simskolan med tanke på att vi kommer ha en liten bebis här hemma då, MEN min mamma har lovat hjälpa till och bebisen kan väl sova på stranden i vagnen lika bra som hemma. Hoppas jag i alla fall.

Tror Adam kommer gilla simskolan, och han kommer absolut ha nytta av att få lära sig lite mera simteknik också. Ännu kan man anmäla sig till folkhälsans simskolor här i Pargas, barnet skall fylla 5 år i år. Här hittar du mer info om du är intresserad. Ser verkligen framemot detta. Kanske vi ses på stranden?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.