Gravidfotografering med Ellen Kivistö

Redan i vintras bokade jag in en gravidfotografering tillsammans med Ellen Kivistö. Ellen är en fotograf vars bilder jag beundrat MÅNGA gånger, både på Facebook Ellen Kivistö Production och via Instagram, ellen.kivisto heter hon där. Ellen fotar helt otroliga både bröllopsbilder och gravidbilder och jag var helt säker på att det var just HON som skulle kunna föreviga denna graviditet. Om ni inte redan kollat in hennes magiska bilder så skall ni ABSOLUT ta och göra det nu GENAST.

Malin-Anton-web-3

Vi bokade som sagt in fotograferingen redan i vintras och nu PANG var det då alltså dags. Vi möttes i Åbo och gick in på en naturstig, miljön var verkligen fin kring den stigen. Vi hade några olika stop på vägen och tog bilder, både på mig och Anton tillsammans och på mig och magen. Det var så skön och avslappnad stämning från första början, vilket gjorde att det kändes lätt att ställa sig där framför kameran. Före första mötet är man ju alltid lite nervös, men det var totalt onödigt att vara nervös inför detta. Ellen fick oss genast att slappna av och fokusera på varandra. Är ju inte annars någon som är sådär super bekväm framför kameran, men med rätt fotograf känns det ändå riktigt bra.

Malin-Anton-web-1

Jag vill gärna att en fotograf ger lite direktiv på hur vi skall göra för att bilderna skall bli bra, och därför gillade jag Ellen eftersom hon gav tydliga och enkla direktiv. Inga konstiga idéer utan just sådär avslappnat och naturligt som jag önskade. Vi skrattade och skojade och försökte att inte distraheras av alla 1000 myggor som också fanns där i skolgen.

Malin-Anton-web-7

Antons gips blev också dokumenterat på några av bilderna, men enligt mig gör det inget. Det får liksom symbolisera dessa sista veckor innan Bumlingen kommer.

Malin-Anton-web-9

Vi är väldigt nöjda med både fotograferingen och bilderna, SÅ glad att jag valde att satsa på att föreviga denna graviditet med riktigt fina bilder. Känner att jag är värd det, eftersom det på alla sätt och vis varit den absolut tyngsta. Vem vet, kanske är det sista gången jag går omkring med gravidmagen i vädret?

Malin-Anton-web-12

Mot slutet av sommaren har vi ännu en fotografering inbokad med Ellen, då skall syskonskaran förevigas, alla tre tillsammans. Ser redan nu framemot det, att få bilder på dem allihopa och på oss som familj. Men tills dess skall jag njuta av alla fina gravidbilder. Några veckor kvar nu och sedan är magen ett minne blott.

En kommentar till “Gravidfotografering med Ellen Kivistö”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.