Nervöst inför fredagen

I fredag skall Adam sövas ner, dom skall fixa hålet som bråkat med honom flera gånger de senaste månaderna. Jag tror att jag själv är mest nervös, tycker det känns så obehagligt att dom skall söva ner våran lilla älskling. Försöker ändå tänka lite rationellt också, att många barn sövs ner av långt mycket värre orsaker än obehag för tandläkare. Borde vara tacksam över att han inte sövs av andra orsaker och det är jag nog också. Men ÄNDÅ känns det obehagligt och skrämmande, ändå oroar jag mig. Vill inte att det skall bli obehagligt för honom. Gravidhormonerna gör ju en inte direkt lugnare, men som tur har vi möjlighet att åka med Adam båda två nu i och med att Anton inte kan jobba, känner att två föräldrar är tryggare än en orolig mamma. Anton är 1000 gånger bättre som förälder i dessa situationer, han hålls lugn och trygg för Adam. Och eftersom han skall röntgas så kan jag ändå inte vara med i samma rum (i och med att jag ju är lite gravid just nu) Anton är lugnare vilket känns tryggt för mig, för då vet jag också att Adam kan vara trygg.

Men det är nu ändå en sak som gnager i tankarna hela denna vecka, skall bli VÄLDIGT skönt att ta helg efter detta och förhoppningsvis inte behöva fundera mera på det. Dom ringde från TYKS idag och förberedde oss med information som vi behövde veta. Han är i trygga händer så jag skall försöka att inte stressa upp mig alldeles för mycket. Känner dock mig själv och vet precis hur hysterisk jag kan bli. För Adams skull skall jag försöka hålla mig så lugn som möjligt.

N7K_6473

fotograf Tiina Moilanen

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.