Att städa i egen takt

IMG_2023

Imorgon blir det kalasades i detta hus, vi firar båda kidsen med ett gemensamt kalas. Och innan kalas brukar man ju städa lite, i vårt fall ganska mycket eftersom hemmet är i ett enda kaos just nu. Att städa som höggravid, eller med bara en hand som Anton gör, är inte alltid det lättaste eller det mest effektiva. Det krävs många pauser vilket gör att man aldrig riktigt kommer in i ett FLOW. Sammandragningar och trött rygg är liksom inte helt optimala sällskap när det kommer till städningen. Eftersom den inre undersökningen inte ännu visade några tecken på att förlossningen skulle vara nära tänker jag ändå att risken nu inte är jättestor att något startar igång här även om jag städar lite. Vet inte helt varför men jag är liksom lite nervös över att vattnet skall gå när som helst, senast idag i butiken började jag tänka på det. ”tänk så onödigt om vattnet gick nu då vi redan handlat allt inför kalaset” nåja klarade mig ut från butiken utan något rinnande vatten mellan benen. Haha alltså vattnet har ju inte gått före i förlossningssalen tidigare heller så vet inte helt varför jag just fastnat vid den detaljen denna gång. Så jag pausar emellanåt och städar sedan vidare, just idag önskar jag att vårt hus hade varit mindre.

Som tur har dom lovat fint väder till imorgon och vi kan ha kalaset på terassen och gården. Nåja annars också så behöver inte hemmet vara tiptop städat inför ett kalas heller, tror de flesta har överseende med att hemmet är kaos just nu.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.