Skötväskan med stort S

Inlägget innehåller Adlinks, vilket betyder att jag har möjlighet att tjäna lite pengar OM du som läsare köper en produkt via länken på min blogg. Priset är det samma för dig så du förlorar inget på att handla via länken. Är man inte intresserad är det fritt fram att skrolla vidare och klickar du inte på länkarna händer inget alls.

Oj denna glädje som jag känner just nu, äkta materiell lycka. Igår klickade jag nämligen hem skötväskan med stort S, den skötväskan som egentligen var ALLT för dyr men som nu kändes helt okej i och med presentkortet mina älskade vänner gav till mig på BABYSHOWERN. Ett presentkort till babyshop.fi PERFEKT. Dessutom råkade jag få en rabattkod på -15% till babyshop i ett mail för någon dag sedan vilket också gjorde att priset sjönk lite. Jag är så NÖJD just nu och väntar SÅ på att postpaketet skall komma. Tänkte att jag skulle packa denna fina väska som BB-väska också, borde säkert börja köpa lite saker till det också. 4 veckor kvar till beräknat idag och typ max 6 veckor kvar tills vi har Bumlingen här med oss.

minskötväska

Skötväskan hittar du HÄR

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.