Rådiskontroll och gårdsäventyr

Idag var det igen dags att åka iväg till rådis, vi ränner där rätt så ofta just nu känns det som. I och med att jag själv skall på kontroller och sedan har Saga fin 4 årskontroll nästa vecka och så ännu en läkarkontroll och så Adams 6 årskontroll. Sen fortsätter vi ju ännu springa där med bumlingen några månader till, så vi lär kunna stället innan vintern.

Nåja men idag var det då läkarkontroll för den gravida kvinnan. Allt bra med bebisen, magens SF-mått låg under kurvan vilket dom fundrade över ett tag innan dom insåg att kurvan såg EXAKT likadan ut med Saga. Magen har sjunkit ner och bebisen har sjunkit ner så att magen inte växer sådär supermassor. Skönt så, att magen nu i alla fall inte är enorm.

På eftermiddagen var det gårdsäventyr på barnens dagis, en rolig tradition som varit där varje vår som vi haft barnen där. Vi hade roligt tillsammans med barnen vilket ju är det viktigaste, ryggen orkade helt okej ända tills jag skulle hoppa in i bilen och snubblade. Seröst alltså trillade jag ner i ett dike, lite småonödigt kan man tycka.

IMG_1970

IMG_1971

IMG_1987

IMG_1990

IMG_1998

IMG_2003

IMG_2014

Nu på kvällen har jag typ bara legat på soffan och tagit det lugnt, min enarmade man har serverat mat och övervakat barn i badkar. *tacksam* Vi tar oss igenom dagarna, vilket är det viktigaste. Vi ger varandra utrymme för att vila då vi är trötta, vilket gör att vi kan samla lite nya krafter och orka vidare. Men nu skall denna trötta gravida kvinna stänga ögonen för ikväll.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.