Några centimetrar av dåligt mående

Igår hade jag ÄNTLIGEN tid till bästa frissan, Petra på hiustähti här i Pargas. Oj så härligt att äntligen vara sommarfin i håret igen. När jag satte mig i stolen konstaterade jag själv att min hår nog aldrig varit i såhär dåligt skick som det var nu, torrt och tråkigt. Frissan höll med och konstaterade att det syntes väldigt tydligt på mitt hår att jag inte mått speciellt bra den senaste tiden och så en graviditet på det ännu. Visst kunde man försöka rädda det med oljor och liknande men jag konstaterade att hon får KLIPPA BORT DET SOM VAR SLITET. Och klipp klipp så var mitt hår rejält kortare. Alltså det är långt fortfarande, men ni vet känslan då man klippt av håret rejält och sedan ska borsta de och det liksom försvinner för snabbt? Så skönt att ha ett välmående hår igen.

IMG_2538

Där ligger nu några centimetrar av dålig mående, centimetrar som jag gärna klipper bort eftersom de mest bara påminner mig om hur jobbiga månader jag haft bakom mig. Det låter kanske knäppt att några centimeter hår gör att jag känner mig mycket lättare, men så känns det. När jag gick ut från frissan igen kände jag mig liksom SNYGG. Jag vet ju att håret är en viktig del i hur jag känner mig . Så skönt att ha håret i skick nu i alla fall och jag hoppas verkligen att det inte skall bli såhär slitet igen.

På bilden ser man i alla fall att håret är kortare och ljusare. Trivs så mycket bättre med ljust hår och trivs SÅ mycket bättre utan mina slitna toppar. Nu är jag lite mer redo för helgens dop och kommande gravidfotografering. Inför fotograferingen har jag dessutom bokat in en tid till frissan för att ha EXTRA fint hår då. Det kan man liksom unna sig tycker jag. Ett steg i att må bättre i sig själv är att ta hand om sig själv, kännas skönt! Säger inte att man löser något genom att unna sig ett frissabesök, men det ger en i alla fall en liiiite extra boost. Den boosten skall jag njuta av idag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.