Till en blivande 4 åring

Inlägget innehåller Adlinks, vilket betyder att jag har möjlighet att tjäna lite pengar OM du som läsare köper en produkt via länken på min blogg. Priset är det samma för dig så du förlorar inget på att handla via länken. Är man inte intresserad är det fritt fram att skrolla vidare och klickar du inte på länkarna händer inget alls.

Maj är äntligen här och det betyder födelsedagsmånad för en viss fröken i detta hus.

Ivrigt räknar hon dagarna, idag är det 7dagar kvar, 1 veckas lååååång väntan kvar ännu alltså. Jag har varit ute i god tid i år (har ju varit väldigt mycket hemma) och fixat födelsedagspresenterna till henne redan.

sagaspresenter

Har beställt 2 böcker till henne, Godnattsagor för Rebelltjejer och Monster på toaletten och andra historier om Kim. Sen hittade jag en rolig liten glasskiosk som jag tror hon kommer ÄLSKA, hon har några små leksaksglassar sedan innan och leker OFTA med dem. Tänker också att kassa-aparaten kommer bli populär. Och sedan har vi då sparkcykeln som jag redan skrev om tidigare. Sparkcykeln beställde jag från polkuped.fi (ej adlink)

Jag vet att flera gäster funderar lite på VAD våran blivande 4 åring önskar sig. Eftersom vi tänkt rusta upp lekstugan i sommar så önskar hon sig mer ”lekmat” och köksprylar dit. Hon leker massor med lekmaten hemma också så det vet jag att uppskattas. Dockan Molly är en annan favorit (en Baby Born) och saker till den önskas också. T.ex. en cykeldräkt till dockan (cykel, cykelstol och hjälm finns redan) Jag vet också att mamma köpt en skötväska till dockan så det är också på kommande.

Gjorde ihop ett litet kollage över saker som skulle passa till lekstugan/rummet. Dessa tips kanske också kan hjälpa någon annan som är påväg på kalas till en blivande 4 åring (+/- något år då såklart, dessa saker passar lika bra till en 3 åring som en 6 åring)

sagasönskelista

1.Leksaks blender 2.Glassar 3.Leksaksmat 4.Lakan 5.Kudde 6.Kärl 7.Matstol till dockan

Det finns ju OÄNDLIGT med saker man kan ge till en 4 åring och dessa saker var nu bara ett litet ihopplock av tips. Överlag tycker jag det är rätt så tacksamt att köpa presenter till 4åringar, dom är ju liksom glada för det mesta.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.