Sommarvärme i vecka 35

VARNING, det kan hända att det kommer gnällas över varmt väder nu några veckor framöver, ni får ha överseende. Jag är glad över att du njuter av det fina vädret men det är lite tungt för en höggravid!

IMG_1606

Visst är det härligt med dagarna som varit den senaste veckan, då solen gassar och värmen stiger över 20 grader, sådär i vanliga fall. Men alltså GE MIG EN BREJK och låt mig klaga lite över att det är svinjobbigt med sommarvärme som höggravid. Svettigt och varmt är det ju liksom dygnet runt så när solen sedan gassar vet man inte helt vart man skall ta vägen. Ja vi njöt av värmen igår, men någonstans inom mig tänkte jag ändå att det är rätt härligt med svalt väder också. Satt och tänkte på hur skönt det skall bli mot kvällen då det blir svalare i luften igen, en iskall dusch efter några timmar i solen gjorde också susen.

IMG_1613

Mitt dilemma just nu är att jag inte har speciellt mycket sommarkläder som är anpassade för min gravida kropp. Vi snackar ändå en viktökning på rätt många kilon sedan förra sommaren. Tidigare graviditeter har liksom mina vanliga kläder gått att anpassa till den gravida kroppen, har varit större helt enkelt redan innan jag blivit gravid och haft mer kläder som varit anpassade efter en större kropp. Nu ryms jag liksom inte i några av mina ”egna” kläder. Träningskläderna som jag i vanliga fall lallar omkring i är nämligen på tok för små och spänner kring magen så att jag får sammandragningar. Måste nog ge mig och köpa lite kläder för sommarvärme också. Något par shorts och några toppar. Och gör jag det lär det ju bli svalare väder också kan jag tro. Haha positivt tänkande här. Nä men oberoende så behöver jag sommarkläder för den kroppen som jag har nu, lär ju inte krympa ihop till min ursprungliga form sådär på en vecka eller två. Längtar dock till att kunna lalla omkring i träningskläder igen, det ÄR ju så mycket bekvämare. Om någon timme slutar mina kusiner skolan, så då skall vi traska iväg till stan. Kanske jag till och med lyckas hitta några kläder som passar. Var hittar jag preggokläder i Jeppis?!? Ge mig tips tack, *håller tummarna för bra tisp* behöver svalare kläder för att inte storkna i tåget hem imorgon.

IMG_1644

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.