Muminmuggs nyhet i juni 2018

Moominmug_ARABIA_Friendship_64118010055781

bildlänk

Fredag morgon och vi har sovit skönt i bäddsoffan kidsen och jag. Vaknar upp till ännu en solig dag och tycker att denna fredag knappast kan börja mycket bättre. Skrollar igenom facebookflödet och ser att det skall komma en NY muminmugg igen. Och en så fin en att jag bara MÅSTE få den, den nya vänskapsmuggen med temat vem skall trösta Knyttet? I LOVE IT! På hemsidan sägs det att muggen kommer komma till försäljning endast i Finland och att den kommer finnas i butik från och med 11 juni. I väntan på det. Kanske är det första muminmuggen som införskaffas som trebarnsmamma? Haha sällan att jag orkar vänta tills bumlingen är föddd, kommer säkert köpa den genast den finns i en butik nära mig.

Vad säger ni? Hur fin är det inte?

 

En kommentar till “Muminmuggs nyhet i juni 2018”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.