Att sakna pappa

Nu har vi sovit borta i 2 nätter och det börjar märkas på barnen att dom saknar sin pappa. Lika ivrigt som dom räknade dagarna till att resa iväg, lika ivrigt räknar dom dagarna tills vi nu skall åka hem igen. Imorgon är det dags att åka hem igen, 3 nätter borta är riktigt passligt för vårt lilla gäng just nu.

IMG_1554

Ganska värdefullt att få sakna varandra ibland, att inte alltid bara vara hemma och nöta. Så tycker jag i alla fall, att det är väldigt bra att få sakna. Märker i alla fall på vårt förhållande att det är nyttigt med lite paus, speciellt efter en vår då jag så gott som hela tiden varit hemma. Vi behövde mycket tid tillsammans under våren och det har gjort gott att jag varit hemma, men som sagt några nätter ifrån varandra gör att man hinner börja sakna också. Ser framemot att kliva ur tåget i Åbo imorgon och att hela familjen får krama om varandra igen. Tills dess skall vi njuta till max av att få umgås med alla viktiga här.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: