Dags att packa väskorna

Som vi räknat dagarna till idag, varje dag har vi kollat i kalendern hur många dagar det nu är kvar tills vi hoppar på tåget. Dessutom räcker det inte med att vi skall iväg på äventyr idag, NEJ det är en speciell dag på dagis också. Adam har nämligen fixat så att Anton och hans anställda är där nu på morgonen och visar några av Antons maskiner. Alla barn växer inte upp med en maskinpark på gården, vilket Adam nu börjar inse och då ville han att hans kompisar skulle få se vilka maskiner hans pappa jobbar med. Härligt ändå! För våra barn är det liksom så självklart att det finns både traktorer och grävmaskiner på gården så dom tänker ju inte speciellt mycket på det. Märks så tydligt att dom tänker att alla har tillgång till detta då t.ex. någon behövde låna en släpvagn eller få något bortkört från sin gård med traktor och vagn av Anton och Adam undrade om deras egen traktor var sönder? En annan gång frågade han Lelle var hon egentligen har sin traktor och sina åkrar? Jag hoppas dom har en lyckad förmiddag på dagis, efter maten hämtar vi dem och åker iväg mot Åbo.

JA idag är ju dagen som vi åker iväg på ett äventyr jag och barnen, och jag tror och hoppas det kommer gå bra. Har velat fram och tillbaka om vi skall ha med barnens cyklar eller inte. Vi har ju ingen bil där nu och våra barn är inte de bästa på att GÅ, men så kom vi på att vi packar med balanscyklarna, Saga kan ännu bra ha den lilla och Adam får låna Sagas och dom går sådär någorlunda lätt att ha med på tåget också. Tror det blir bra.

Nej NU, nu måste jag nog börja packa ihop våra grejer, är så bortskämd med att vi alltid åker bil så jag brukar inte behöva tänka så mycket innan vi åker. Kastar bara ner allt i kassar och in i bilen. Nu ska vi liksom klara oss med så liten packning som möjligt. Håll tummarna att vi får en prima tågresa är nu snälla!

IMG_1143

Hur smaskigt är det inte med färsk frukt och färska bär? Lite extra lyx vid frullen idag innan resan kickar igång.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.