Då pojken växte några decimeter

IMG_1504

Igår var en av dom där dagarna då Adam blev sådär STOR, ni vet då man som mamma står och tittar på och bara inser att våran lilla kille inte är så liten längre. Anton hade lånat hem en liten grävmaskin för att fixa till jordgubbslandet på vår gård och Adam var lyckligare än lyckligast då han ÄNTLIGEN fick prova köra maskinen SJÄLV.

IMG_1514

IMG_1517 2

Med gemensamma krafter fick dom både jordgubbslandet grävt och en grushög utspridd. Visst är det roligt att få prova och hjälpa till själv, men vi har också pratat igenom att man ALDRIG under inga omständigheter får göra något utan en vuxen. Olyckan kan vara framme snabbare än snabbt, så det gäller att barnen har kolla på vilka regler som finns.

IMG_1524

Saga lekte arbetsledare och stod mest i kaffekoppin och drack vatten, Min uppgift var främst att fota. Tror vi alla var nöjda med arbetsfördelningen just denna gång. Nu skall det inhandlas kantstenar till jordgubbslandet och sedan ny mylla och  jordgubbsplantor.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.